Elsősorban a Facebookos csoportokat, közösségeket összefogó gyűjtemény ez az oldal. Ha van olyan, terepasztalos játékokkal és/vagy figurákkal foglalkozó csoportod, ami nincs a listában, jelezd nekünk, és felvesszük!

Ez a csoport azért jött létre, hogy akik szeretnének Warhammer 40k-t játszani az ország egész területén, kompetitíven, azok bárhol tudjanak meccset szervezni vagy eseményt indítani, kezdeményezni.

Ez a csoport az Infinity wargame, és hozzá kapcsolódó hobbival kapcsolatos beszélgetésre, szervezésre, figuramutogatásra szolgál.

Ide várjuk mindazon hadurak gyülekezését, akik szívesen beszélgetnek a hazai SAGA-témákról, legyen az mustra, rajtaütés, portya vagy csak úgy általában szívesen fogyasztanának némi virtuális seritalt ellenségeik koponyájából egymás kitüntető társaság

Az X-Wing Miniatures Hungary, a Fantasy Flight Games által kiadott X-Wing Miniatures játék magyarországi rajongóinak gyülekezőhelye. A csoport célja, hogy megkönnyítse a játékkal kapcsolatos magyarországi és nemzetközi hírek áramlását.